Με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας στο Πιεντιλούκο η Νόνη

Με την Εθνική ομάδα Κωπηλασίας θα συμμετέχει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του ΝΟΒ-Α, Νόνη Ισμήνη, στην πρώτη Διεθνή Ρεγκάτα της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας στις 12-14 Απριλίου.

Συνολικά την αποστολή στελεχώνουν 24 αθλητές κι αθλήτριες των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων, οι οποίοι επιλέχθηκαν, ύστερα από αγώνες αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Σχινιά.

Ανάμεσα τους και η Νόνη Ισμήνη, που θα αγωνιστεί στο διπλό σκιφ Νεανίδων. Οι αγώνες στην ομώνυμη λίμνη θα ξεκινήσουν την Παρασκευή με τους προκριματικούς, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Στη φετινή Ρεγκάτα, που είναι η 33η στη σειρά, θα πάρουν μέρος αθλητές κι αθλήτριες από 36 χώρες, 12 παραπάνω από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, ενώ θα δώσουν το παρών ακόμα και από τη Ναμίμπια, την Ακτή Ελεφαντοστού, το Μπαγκλαντές και το Πουέρτο Ρίκο.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, τα μέλη του Δ.Σ. και όλη η αθλητική οικογένεια του Ομίλου εύχονται καλή επιτυχία στην Ισμήνη καθώς και σε όλη την Εθνική ομάδα Κωπηλασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.