Με την προσδοκία της έκπληξης στην πρώτη της Νίκης

Η δήλωση του Θανάση Τζήμα στις 22 Ιουλίου στο Ράδιο Ένα ότι στην πρώτη της Νίκης θα παρουσιαστούν δύο νέοι παίκτες δημιουργεί την προσδοκία ότι σήμερα, Δευτέρα στο Π. Μαγουλάς οι φίλοι της ομάδας δε θα δουν μόνο τους παίκτες που έχουν ήδη ανακοινωθεί αλλά και κάτι παραπάνω.

Βέβαια, εννιά μέρες πριν μπορεί να ίσχυαν άλλα δεδομένα, καθώς στη συνέχεια η Νίκη απέκτησε τους Νίκο Τζήμα και Σκαθαρούδη και ίσως αυτοί να ήταν οι δύο που εννοούσε ο πρόεδρος.

Ωστόσο, στις τάξεις των φιλάθλων, υπάρχει η ελπίδα ότι η αυριανή πρώτη συγκέντρωση θα συνδυαστεί με την παρουσία ενός καινούργιου μεταγραφικού αποκτήματος, για να εξιτάρει τον κόσμο και ν’ ανεβάσει τον ενθουσιασμό στα ύψη. Το τι θα γίνει θα το γνωρίζουμε τη Δευτέρα στις 19.00 το απόγευμα, ωστόσο στο γήπεδο θα είναι, για να πάρουν το χειροκρότημα του κόσμου, οι εξής 24 ποδοσφαιριστές:

Τζήμας, Γρηγοριάδης, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Δημολιός, Σουάρες, Παρασκευαΐδης, Κόκκας, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Σφονδυλιάς, Πετράκος, Κόλα, Κυπτίου, Τσιουρέλης, Τσιανάκας, Τορεζάνι, Μαλακασιώτης, Ματθαίου, Σκαθαρούδης, Δαδάκος, Κορέτα, Βουρδάκης μαζί φυσικά με τον τεχνικό τημ, που θα αποτελείται από τους Μπίλη, Κοντοβά, Αθανασιάδη και Δ. Μπράτσο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.