Με τις γνωστές απουσίες ο Ολυμπιακός Β. με τον Γ.Σ. Διλόφου

Για την έκτη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί τον ουραγό Γ.Σ. Διλόφου το Σάββατο στις 17.00, χωρίς ο προπονητής Φ. Μαυρομιχάλης να έχει στη διάθεσή του τους Αλεξίου, Λουλούδη και Αχριάνη, που αποτελούν γνωστές απουσίες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΔΙΛΟΦΟ για την 6η αγωνιστική συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ. Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι να προσθέσουν ακόμη μια νίκη και να συνεχίσουν να προπορεύονται στον βαθμολογικό πινάκα της κατηγορίας.

Από τον αγώνα θα λείψουν ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Αλεξίου (μετά τον τραυματισμό του έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και αναμένεται σύντομα να ενσωματωθεί στην ομάδα), ο Αλέξανδρος Λουλούδης, ο οποίος θα ενταχθεί στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, και ο στρατευμένος Σωτήρης Αχριάνης, ο οποίος και αυτός θα ενταχθεί από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις, αφού μετά την ορκωμοσία του μετατίθεται σε μονάδα της περιοχής μας.

Έτσι στη διάθεση του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη θα είναι οι: Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Βλασταρίδης Αλέξανδρος, Γεωργίου Θωμάς, Θέος Νίκος, Καραγεώργος Θωμάς, Καραθάνος Δημήτριος, Καφάσης Ζήσης, Μπαμπάνης Νικόλαος, Παρασκευάς Γιώργος, Σκαμάγκας Σταμάτης, Τελλίδης Κωνσταντίνος και Τσιαπράζης Νικόλαος.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα, να τη χειροκροτήσουν για τις μέχρι τώρα επιτυχίες της και να της δώσουν ώθηση για τους επερχόμενους αγώνες, ώστε το τέλος του 2016 να μας βρει στη θέση που ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.