Με το αριστερό στα πλέι άουτ ο Βόλος 2004, ήττα 1-3 από την Ολυμπιάδα Υμηττού

Στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία

Με το αριστερό ξεκίνησε την προσπάθεια της η ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004, καθώς γνώρισε την ήττα 1-3 εντός έδρας σήμερα Κυριακή στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ στην Α’ Εθνική.

Η Ολυμπιάδα έκανε σαφώς καλύτερο ξεκίνημα και με τα γρήγορα γκολ που πέτυχε πήρε σαφές προβάδισμα για την επικράτηση, αλλά από εκεί και πέρα ο Βόλος 2004 εκφράζει παράπονα για διαιτητική ανοχή όσον αφορά το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.
Όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ, στο 5′ έγινε το 0-1 με την Κατωπόδη να σκοράρει μετά από απόκρουση της Τσιλίκα, ενώ στο 30′ έγινε το 0-2 με σουτ της Βενιαμίν εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η Ζήγρα αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας της για κάτι καλύτερο, καθώς μείωσε σε 1-2 με πλασέ, όμως από εκεί και πέρα οι φάσεις που δημιουργήθηκαν δεν έφεραν την ισοφάριση. Αντίθετα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε το 1-3 με κοντινό πλασέ της Αργυρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρελθόν από τον Βόλος 2004 αποτελεί πλέον η εκ Δανίας ορμώμενη Κάας, η μοναδική αλλοδαπή ποδοσφαιρίστρια της ομάδας φέτος, για λόγους που η διοίκηση επισήμως δεν διευκρινίζει.

Για τον Βόλος 2004 αγωνίστηκαν οι: Τσιλίκα, Γρηγοριάδη, Καρακάνα (46′ Γκέκα), Νικοπούλου, Βέτσικα, Κατσιγιάννη, Παπαδοπούλου, Νέννε (46′ Νάνου), Κέκου, Ζήγρα, Κοκμοτού

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.