Με το δεξί ο Διαγόρας, 1-1 στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα

Η βασική ενδεκάδα του Διαγόρα με τα Μετέωρα (πηγή: TRIKALASPORTIVA)

“Ποδαρικό με το δεξί” έκανε ο Διαγόρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο πρώτο του ματς στην ιστορία του στην κατηγορία. Η ομάδα του Στεφανοβικείου έφυγε με τον βαθμό από την Καλαμπάκα κόντρα στα Μετέωρα (1-1), παρότι έμεινε πίσω στο σκορ σ’ ένα κομβικό σημείο του αγώνα και δη στο τέλος του πρώτου μέρους. Ωστόσο, έδειξε μαχητικός και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στις αρχές της επανάληψης και μάλιστα είχε καμία μεγάλη φάση για να πάρει και το προβάδισμα.

Πιο αναλυτικά στο 44΄ο Πολυζόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γεωργάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε στο εσωτερικό μέρος του δοκαριού, και έκανε το 1-0. Στο 49’ ο σκόρερ είχε δοκάρι σε προβολή, ενώ στο 53’ τον νίκησε ο Κουτσιρίμπας, που κράτησε το 1-0 στο τετ-α-τετ.

Δύο λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα  με τέρμα του Παπαγεωργίου με σουτ στο 55’ μετά από ασίστ του Κουβελά. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει την ολική ανατροπή στη συνέχεια στο χαμένο τετ-α-τετ του Αλαμάνη στο 72’, με τον υψηλόσωμο φορ να πλασάρει μόλις άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 88’ μπήκε με δύναμη στην περιοχή, αλλά είδε τον Τοπουζλή να αποκρούσει το σουτ που έκανε.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Τοπουζλής, Μπέτσας (65′ Γρηγορίου), Δάσιος, Γεωργάκης, Φωτίκας, Παπαευθυμίου, Τσιαντούλας (75′ Κοτσιλιάνος), Κατσαντώνης (83′ Κονόμι), Ιωάννου, Πολυζόπουλος, Λουκάς

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Σπαθής, Πρασσάς, Αλεξίου, Παπαγεωργίου (70’ Τανός), Σπ. Καραπλιάγκος, Ζιάκας (85’ Σιγαλάκος), Κουβελάς (90+ Δίντσης), Καλύβας (60’ Λάιος), Αλαμάνης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.