Με το δεξί ο ΟΥΚ Βόλου στην Α2 ανδρών, ισόπαλος 7-7 με τη Ν.Ε. Πατρών

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-2 στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ωστόσο ο ΟΥΚ Βόλου κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη ανατροπή και να ισοφαρίσει τη ΝΕΠ σε παιχνίδι για την πρεμιέρα του Βορείου Ομίλου της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. Με γκολ του Χρήστου Μαρινάγη 0:03 πριν τη λήξη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η ομάδα της Μαγνησίας πήρε τον βαθμό με σκορ 7-7 απέναντι στους γηπεδούχους, που για 20 λεπτά είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Η ΝΕΠ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 στη λήξη της πρώτης περιόδου, ενώ έκανε τέσσερα τα γκολ της διαφοράς στη διάρκεια της δεύτερης και της τρίτης περιόδου (5-1, 6-2).

Ο ΟΥΚ μείωσε σε 6-4 στη λήξη της τρίτης περιόδου, ενώ καθοριστικό ήταν το χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στην έναρξη του τελευταίου οκταλέπτου με τον Ιωακείμ, που ήταν ο πολυτιμότερος του ΟΥΚ να λέει «όχι». Αυτό ανέβασε την ψυχολογία των Βολιωτών που ισοφάρισαν σε 6-6. Ένα γκολ του Καρρά σε παίκτη παραπάνω έδωσε και πάλι προβάδισμα στη ΝΕΠ, πριν ο Μαρινάγης ισοφαρίσει 0:03 πριν τη λήξη του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 1-2, 1-3

ΝΕ Πατρών (Λάμπρος Αναστασόπουλος): Λιβαθηνός, Γκίρης-Κανελλόπουλος, Τραυλός, Τουλγαρίδης 1, Νταλάπας, Δουρίδας 4, Στροφυλλάς, Καρύδης, Μεντζινής, Καρράς 1, Αντίοχος, Καρβουντζής 1, Νάσιος, Γιαννακέας, Μανουδάκης

ΟΥΚ Βόλου (Γιώργος Ντόνας): Δίπλας, Παπαβασιλείου, Μάρκου, Λέτσιος 2, Νικηφορίδης 1, Μαρινάγης Χ. 3, Ζακυνθινός, Βλιώρας 1, Κουφιδάκης, Χαμίτης, Μαρινάγης Γ., Ανδρής, Ιωακείμ, Πετρόπουλος, Μακρής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.