ΔΕΠΑ

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-2 στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ωστόσο ο ΟΥΚ Βόλου κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη ανατροπή και να ισοφαρίσει τη ΝΕΠ σε παιχνίδι για την πρεμιέρα του Βορείου Ομίλου της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. Με γκολ του Χρήστου Μαρινάγη 0:03 πριν τη λήξη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η ομάδα της Μαγνησίας πήρε τον βαθμό με σκορ 7-7 απέναντι στους γηπεδούχους, που για 20 λεπτά είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Η ΝΕΠ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 στη λήξη της πρώτης περιόδου, ενώ έκανε τέσσερα τα γκολ της διαφοράς στη διάρκεια της δεύτερης και της τρίτης περιόδου (5-1, 6-2).

Ο ΟΥΚ μείωσε σε 6-4 στη λήξη της τρίτης περιόδου, ενώ καθοριστικό ήταν το χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στην έναρξη του τελευταίου οκταλέπτου με τον Ιωακείμ, που ήταν ο πολυτιμότερος του ΟΥΚ να λέει «όχι». Αυτό ανέβασε την ψυχολογία των Βολιωτών που ισοφάρισαν σε 6-6. Ένα γκολ του Καρρά σε παίκτη παραπάνω έδωσε και πάλι προβάδισμα στη ΝΕΠ, πριν ο Μαρινάγης ισοφαρίσει 0:03 πριν τη λήξη του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 1-2, 1-3

ΝΕ Πατρών (Λάμπρος Αναστασόπουλος): Λιβαθηνός, Γκίρης-Κανελλόπουλος, Τραυλός, Τουλγαρίδης 1, Νταλάπας, Δουρίδας 4, Στροφυλλάς, Καρύδης, Μεντζινής, Καρράς 1, Αντίοχος, Καρβουντζής 1, Νάσιος, Γιαννακέας, Μανουδάκης

ΟΥΚ Βόλου (Γιώργος Ντόνας): Δίπλας, Παπαβασιλείου, Μάρκου, Λέτσιος 2, Νικηφορίδης 1, Μαρινάγης Χ. 3, Ζακυνθινός, Βλιώρας 1, Κουφιδάκης, Χαμίτης, Μαρινάγης Γ., Ανδρής, Ιωακείμ, Πετρόπουλος, Μακρής