Με το δεξί στα μπαράζ ανόδου Καμπανιακός και Γιούχτας!

Ο Καμπανιακός, ξεκίνησε με νίκη στην διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2 κερδίζοντας 2-0 τον Αιολικό ενω και ο Γιούχτας επικράτησε 2-1 της Κοζάνης στο πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου όπου ρεπό ειχεΤηλυκράτης Λευκάδας

Καμπανιακός-Αιολικός 2-0

Το πρώτο βήμα προς την άνοδο στη Super League 2 έκανε ο Καμπανιακός, μπαίνοντας με νίκη στην διαδικασία των μπαράζ. Η ομάδα της Χαλάστρας επικράτησε με σκορ 2-0 του Αιολικού και επικεντρώνεται στο εκτός έδρας ματς με την Κοζάνη για την 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Καμπανιακός «καθάρισε» από νωρίς το ματς κόντρα στους νησιώτες. Στο 13ο λεπτό ο Ξανθόπουλος άνοιξε το σκορ, ενώ πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40′ ο Ταΐρης έκανε το 2-0, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι και τέλος μιας και τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Π. Καθάριος (85′ Καλπακίδης), Βοσκόπουλος (77′ λ.τ Μάνιος), Ταΐρης, Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης (85′ Παπακωνσταντίνου), Ιγνατίδης, Πόζογλου (63′ Καράμπελας), Ν. Καθάριος (77′ Γιαννόπουλος), Μπουτζίκος, Κεχαγιάς.

Αιολικός (Παπασπύρου): Πιττατζής, Κανελλόπουλος (80′ Μπαλωμένος), Αρναούτογλου, Ποτουρίδης, Γκανσιέρ, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Μουκίδης (67′ Μωραΐτης), Μακρής, Πλατέλλας (80′ Μαργιόλας), Καρλίτος (67′ Άνθης).

Γιούχτας-Κοζάνη 2-1

Ιδανική αρχή στα μπαράζ ανόδου της Super League 2 έκανε ο Γιούχτας, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Κοζάνης στην Κρήτη.

Στο πρώτο ματς του ειδικού πρωταθλήματος που θα κρίνει την άνοδο από τη Γ’ Εθνική, οι Κρητικοί κυριάρχησαν και έκαμψαν τις αντιστάσεις των φιλοξενούμενων.

Στο 32’ ο Ροβίθης άνοιξε το σκορ και ο Γκίνης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε το 2-0, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Η Κοζάνη δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα, αλλά και ο Γιούχτας έριξε ρυθμούς στο δεύτερο μισό του ματς.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν στο 74’ με σουτ του Πάνου, ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο φινάλε, μετά από ασταθή επέμβαση του Χρήστου, που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Γιούχτας (Σουργιάς): Χρήστου, Ψαρράς (90′ Ρουσσάκης), Τζανής, Αργκιλέσι, Γκίνη (76′ Κοντογιάννης), Βρεττός (76′ Δωματάς), Ροβίθης (90′ Στακάκης), Αζίζι (65′ Δασκαλάκης), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κισσάς.

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Λαμπόγλου (58′ Αποστολίδης), Καραγιάννης (16 λ.τ Παπανικόπουλος (81′ Βοριαζίδης), Γιαλαμίδης, Πάτας (46 Ψάλτης), Μπακάλης, Νιάσε, Κούφας, Κανούλας, Παπαργυρίου.

Η επόμενη αγωνιστική (2η):

Κοζάνη-Καμπανιακός (17:00)

Αιολικός-Τηλυκράτης (17:00)

Ρεπό: Γιούχτας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.