Με τον αέρα του φαβορί ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα (30/9) την ισπανική Μανρέσα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ισπανική Μανρέσα για την πρεμιέρα του Eurocup (30/9, 19:30), με την ομάδα του Ανδρέα Τρινκιέρι να αποτελεί το απόλυτο φαβορί απέναντι στους Ισπανούς.

Ο “Δικέφαλος του βορρά” προέρχεται από έναν καταπληκτικό μήνα προετοιμασίας, κερδίζοντς δύο ομάδες Ευρωλίγκας, τις Αρμάνι Μιλάνο (77-89) και Παρτίζαν (99-100), ενώ στο ελληνικό Σούπερ Καπ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Εκεί, ο ΠΑΟΚ λύγισε με εμφατικό τρόπο τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό με 84-82, ενώ στον τελικό ζόρισε πάρα πολύ τον Ολυμπιακό, από τον οποίο εν τέλει ηττήθηκε με 101-96.

Η παρουσία παικτών επιπέδου, όπως οι Καλάθης, Οσμάν, Αλεξάντερ και Ταϊρί, δημιουργεί μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στη σεζόν. Για τον λόγο αυτό, ο κόσμος του ΠΑΟΚ εξαφάνισε όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, με το πρώτο sold out της σεζόν να είναι γεγονός.

Στο απέναντι στρατόπεδο, στραβά και ανάποδα έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Μανρέσα, η οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Γενικότερα, οι Καταλανοί ψάχνουν μια αντίδραση, θέλοντας να αφήσουν πίσω τη μέτρια περσινή χρονιά, κατά την οποία τερμάτισαν στη 10η θέση της βαθμολογίας και έμειναν εκτός των πλέι οφ της ACB.

Σαν να μην έφταναν αυτά, μεγάλη ταλαιπωρία επιφύλασσε το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι για τη Μανρέσα, καθώς η αποστολή των Ισπανών αντιμετώπισε μεγάλη καθυστέρηση με την πτήση της στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, με την πτήση για την Αθήνα να έχει πολύωρη καθυστέρηση.

Ως αποτέλεσμα, η Μανρέσα δεν πρόλαβε την ανταπόκριση για τη Θεσσαλονίκη, κάτι που σημαίνει πως διανυκτέρευσε στην Αθήνα και αυτομάτως έχασε την πρωινή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για την ημέρα του αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.