“Με τον ασύγκριτο κόσμο σύμμαχό μας κόντρα στην Κέρκυρα”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδος, στην οποία επισημαίνεται ότι ο πιο δυνατός παίκτης θα είναι και πάλι ο ασύγκριτος κόσμος της, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά. Αναλυτικά:

“Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00 η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα στη 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019. Αντίπαλος μας η ομάδα της Κέρκυρας. Μια αντίπαλος που λογίζεται λόγω της δυναμικής της στα ισχυρά φαβορί για την άνοδο στην Super League.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 συνεχίζει να εκπροσωπεί το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο στο θεσμό και θα προσπαθήσει και αυτή τη φορά να σταθεί επάξια απέναντι σε ένα ακόμα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Σύμμαχος της και πάλι θα είναι ο πιο δυνατός της παίκτης: Ο ασύγκριτος κόσμος.. Αυτός που έδωσε ένα δείγμα την περασμένη Κυριακή για το τι μπορεί να καταφέρει… Αυτός που ξέρει να φτιάχνει τη γαλάζια κερκίδα και να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού και σεβασμού σε όλη την Ελλάδα.

Η Ανατολική κερκίδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην έδρα μας, είναι σίγουρο ότι θα ζήσει και πάλι τις στιγμές που αξίζουν σε κάθε Νικιώτη και Νικιώτισσα. Η ομάδα μας αγωνιστικά έδωσε τα διαπιστευτήριά της και με αρκετή πειστικότητα…

Η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών θα είναι ελεύθερη στην ποδοσφαιρική γιορτή της Μαγνησίας. Οι φίλαθλοι μας είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθούν και σε αυτό το κάλεσμα και όλοι θα είμαστε εκεί. Γιατί το οφείλουμε στην ιστορία μας. Γιατί το οφείλουμε στην ομάδα μας. Γιατί είμαστε μέρος του ονείρου…

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.