Με τουρνουά ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις κορασίδες του Ολυμπιακού Β. στο μπάσκετ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα κορασίδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, που ως γνωστό στέφθηκε πρωταθλήτρια για 4η συνεχή χρονιά στη Μαγνησία.

Ο Ολυμπιακός  διοργάνωσε τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ με τη συμμετοχή του Πανελευσινιακού, ενώ μετείχε και η γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ειδικό πρωτάθλημα.

Τα ματς παρουσίασαν εξαιρετικό ενδιαφέρον, ενώ ήταν υψηλού επιπέδου. Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου με τους προπονητές τους Νάνσυ Σχοινά και Κώστα Δέρβο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας γι’ άλλη μια φορά πως το μέλλον τους ανήκει.

Τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο έφορος του τμήματος κ. Κυριάκος Κυριακόπουλος, ενώ οι καλαθοσφαιρίστριες έδωσαν ραντεβού για τον Αύγουστο, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.