Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Β.

Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε τη νέα σεζόν το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου. Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου:

“Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αθλητική χρονιά για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Οι πρωταθλητές Ελλάδος στις κατηγορίες ως 16 ετών θέτουν ξανά υψηλούς στόχους.

Ο προγραμματισμός του τμήματος στοχεύει σε νέες διακρίσεις, στην ανάδειξη του προσωπικού ταλέντου, στη σωστή εκμάθηση όλων των στυλ κολύμβησης, στη διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις προσωπικές επιλογές.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου κατάφερε μέσα σε 10 χρόνια να αναδειχτεί σε πρώτη ομάδα πανελλαδικά. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Οφείλεται στην ομαδική δουλειά από την προπονητική ομάδα και την καλή συνεργασία προπονητών-αθλητών-γονέων.

Για τη Νίκη Βόλου, το κολυμβητικό τμήμα δεν αποτελεί επιχείρηση με σκοπό το κέρδος.

Σκοπός μας είναι η προσφορά στο άθλημα και τα παιδιά του Βόλου που το επιλέγουν. Για το λόγο αυτό έχουν επιλεγεί προπονητές που έχουν ποιοτικές απαιτήσεις από τη δουλειά τους.

Έχουν μάθει να λειτουργούν συνεργατικά με την καθοδήγηση πανεπιστημιακού δασκάλου, είναι έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής και προπαντός δε βάζουν το προσωπικό όφελος και τον εγωισμό τους πάνω από την ομάδα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στα τμήματα:

Baby, μικρή πισίνα εκμάθησης, ακαδημίες, προαγωνιστική ομάδα, αγωνιστική ομάδα, ενηλίκων.

Τηλ. Επικοινωνίας

Γραμματεία: 6974941072 κα Βάσια”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.