Με τους οργανωμένους στο πλευρό της η Νίκη την Κυριακή

Με τους οργανωμένους οπαδούς στο πλευρό της θα αγωνιστεί η Νίκη την Κυριακή, αφού τόσο το Blue Club όσο και οι Blue Angels διοργανώνουν εκδρομή για το Κίτρος της Πιερίας με αφορμή το εκτός εδρας ματς με την Πύδνα. Οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

Το Blue Club

“Έχουμε δεσμευτεί ότι η ομάδα μας δε θα αγωνιστεί ποτέ μόνη. Εδώ και 31 χρόνια γράφουμε την οπαδική μας ιστορία στους δρόμους και στα “πέταλα”. Τα γήπεδα που αγωνίζεται η Νίκη επιβάλλεται να μετατρέπονται σε “Π. Μαγουλάς”. Ο σύνδεσμος μας καλεί τον κόσμο της Νίκης να πλαισιώσει την εκστρατεία μας στην Κατερίνη. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Blue Club -Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης” ως το βράδυ της Παρασκευής”.

Οι Blue Angels

“Η ομάδα έκανε το καθήκον της την Κυριακή και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά, να την υποστηρίξουμε και να είμαστε δίπλα της. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά κάθε ματς πρέπει να είναι σαν τελικός. Την Κυριακή η ομάδα μας ταξιδεύει για την Κατερίνη, όπου θα αντιμετωπίσει την Πύδνα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ο σύνδεσμος Blue Angels οργανώνει εκδρομή για το Κίτρος Κατερίνης με τιμή συμμετοχής στα 12 ευρώ. Η αναχώρηση θα γίνει από τα γραφεία μας 2ας Νοεμβρίου 94α (απέναντι από το Βασιλόπουλο) και ώρα 11:30”.

ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ! BLUE ANGELS 1994 ΘΥΡΑ 3

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.