Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 Στο πλαίσιο της της έβδομης αγωνιστικής της Euroleague ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στη SUNEL Arena τη Φενερμπαχτσέ σήμερα (24/10) στις 21.15 (Novasports Prime), με κοινό στόχο των δυο ομάδων, που ισοβαθμούν, να φτάσουν σε ρεκόρ 6-1.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στην αναμέτρηση, καθώς δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού ο Εβάν Φουρνιέ, που είναι εκτός με αιμάτωμα στον ώμο, ο Ζαν Μοντέρο, που έχει διάστρεμμα και αναμένεται να επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι, και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος θα μείνει εκτός για έναν μήνα με απόφαση της ΚΑΕ για πειθαρχικό παράπτωμα.

Η 12άδα για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε: ΜακΙντάιρ, Γουόρντ, Μπουρνελές, Βεζένκοφ , Παπανικολάου, Νετζήπογλου, Εντζάι, Μιλουτίνοφ, Τζόσεφ, Τζόουνς, Χολ, Ντάνστον.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και επέλεξε να αφήσει εκτός δωδεκάδας τον πρώην σέντερ της ΑΕΚ, Κρις Σίλβα, προέρχεται από νίκη επί της Παρτιζάν (74-65) στην Κωνσταντινούπολη για την 6η αγωνιστική, ενώ η μοναδική ήττα για την τουρκική ομάδα ήρθε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.