Με τρία μετάλλια έκλεισε η χρονιά για τον ΑΟΤΝΙΒ

Τρία μετάλλια στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Τάε Κβον Ντο Βορείου Ελλάδος κατέκτησαν οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Τάε Κβον Ντο Νέας Ιωνίας Βόλου. Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρεται:

“Με 3 μετάλλια κλείνει η χρονιά για τον ΑΟΤΝΙΒ. Συγκεκριμένα από 14 έως 16 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ. Ο σύλλογός μας εκτός από το αγωνιστικό πρωτάθλημα έλαβε μέρος και στο τεχνικό πρωτάθλημα με τις αθλήτριες Μπαντιδάκη Ε. και Πανταζή Χ.

Στο αγωνιστικό πρωτάθλημα ο αθλητής Πασιούδης Θεόδωρος κατέκτησε την πρώτη μέρα την 3η θέση στην κατηγορία -68 κιλών στους άνδρες. Τη δεύτερη μέρα αγωνίστηκε η αθλήτρια μας Ευσταθίου Ε. και κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία 52 κιλών στις νεάνιδες, κάνοντας έναν αγώνα αρκετά δυνατό. Την τρίτη και τελευταία ημέρα αγωνίστηκε ο αθλητής Τσιντζήρας Χ. και κατέκτησε την 3η θέση. Επίσης αγωνίστηκαν οι αθλητές Καραγιώργος Γ. και Καραΐσκος Α. και Σαρακατσάνος Α.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους και εύχεται σε όλους καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά από 2 Ιανουαρίου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.