Με τρεις γνωστές απουσίες κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου

Σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν υπολογίζει τους Ζώνα, Οικονόμου, που είναι σε φάση αποθεραπείας, και τον ανέτοιμο Μπρίτος. Αντίθετα διαθέσιμοι είναι οι: Κατσούλης, Στουρνάρας, Τέλλος, Κωστόπουλος, Ανδρέας Κόκκας, Σταύρου, Πότσι, Ντα Κόστα, Φλίγκος, Δωματάς, Ναστέφσκι, Μανάλης, Κολημήτρας, Παλιούρας, Φραγκογιάννης, Αναστασίου, Δήμος Κόκκας, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Ζαρίφης, Πατσής. Σε ό,τι αφορά τον Χαντζή μάλλον δε θα χρησιμοποιηθεί αύριο και προορίζεται για δανεικός στην ΑΕ Διμηνίου, όπως και ο Παπαϊωάννου, χωρίς ακόμη να έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις.

Στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν.

Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα. Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τα φιλικά παιχνίδια των ερυθρόλευκων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.