Με Τσιρίκο του ΝΟΒΑ η ομάδα καταδύσεων σε Ριέκα και Ρώμη

Με τον αθλητή του ΝΟΒΑ, Θανάση Τσιρίκο, ταξίδεψε για τη Ριέκα της Κροατίας, προκειμένου να μετάσχει σε καμπ προετοιμασίας, πριν από τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών της Ρώμης, η αποστολή των τριών καταδυτών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη μεγάλη διοργάνωση η οποία θα γίνει στην «Αιώνια Πόλη» (15-21/8), μαζί με τον προπονητή τους.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν ο Θεόφιλος Αυθίνος (1 μ. και 3 μ. Τραμπολίνο, 3 μ. συγχρονισμένες),  ο Νίκος Μόλβαλης (10 μ. Σταθερά, 3 μ. συγχρονισμένες, 10 μ. συγχρονισμένες) και φυσικά ο Αθανάσιος Τσιρίκος (1 μ. και 3 μ. Τραμπολίνο, 10 μ. Σταθερά, 10 μ. συγχρονισμένες), συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο.

Οι τρεις αθλητές μας και ο εθνικός προπονητής θα παραμείνουν στη Ριέκα μέχρι τις 13/8, οπότε και θα ταξιδέψουν για τη Ρώμη (οι αγώνες των καταδύσεων στο Ευρωπαϊκό είναι 15-21/8). Εκεί θα βρεθούν, στις 13 του μήνα, ως αρχηγός της αποστολής, η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Πέπη Χαραλάμπους και ο διεθνής κριτής Νίκος Τουλούδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.