Με βάση την ποδοσφαιρική λογική ο Ολυμπιακός Βόλου…

Θεωρητικά, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει να φοβηθεί μόνο τον κακό του εαυτό το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου τον οποίο και υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης, αλλά σε κάθε περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να κάνουν αυτό που ορίζει η κοινή ποδοσφαιρική λογική, προκειμένου να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στην πράξη όμως, και αφήνοντας πίσω τους την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια την περασμένη Κυριακή, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου προετοιμάζονται εντατικά για την αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της Football League, με τα προβλήματα να μειώνονται αλλά να μην εξαλείφονται.

Για παράδειγμα, ο Αντρές Ερέρα συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα (αν δεν ξεκινήσει ως βασικός), ενώ θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί ο Χρήστος Αγρόδημος, εκτός αν ο προπονητής της ομάδας προτιμήσει να τον προφυλάξει μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του για κάποια πιο δύσκολη αποστολή στο άμεσο μέλλον. Από την άλλη ο Νικλητσιώτης δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί, ενώ ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς είναι καλύτερα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης, αλλά όχι 100% έτοιμος ακόμη, οπότε αναμένεται να μείνει εκτός για ένα ακόμη παιχνίδι.

Θέμα συνοχής…

Ο Ολυμπιακός Βόλου λοιπόν δεν φοβάται θεωρητικά τον Απόλλωνα Πόντου, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα φέτος με 13 παίκτες στην αποστολή για την πρώτη αγωνιστική και έτρεχε και δεν έφτανε στη συνέχεια για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής από εκεί και πέρα άλλοι επτά ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο έχει έναν έμπειρο προπονητή, τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, και έμπειρους για την κατηγορία παίκτες όπως είναι και ο πρώην «ερυθρόλευκος» Θανάσης Δεινόπαπας και ο τερματοφύλακας Πολίτης. Το ζητούμενο είναι αν έχει συνοχή, κάτι που αν δεν βρίσκει εφαρμογή στην πράξη θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί πλήρως ο Ολυμπιακός Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.