Με Βιλερμπάν απόψε ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα

Μετά τον Ολυμπιακό, επίσκεψη στο «Astroballe» πραγματοποιεί μία εβδομάδα αργότερα και ο Παναθηναϊκός.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στη Γαλλία «υποψιασμένοι» από το πάθημα του «αιώνιου» αντιπάλου τους, για τον αποψινό αγώνα με τη Βιλερμπάν (10/10, 21:45).

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, δηλαδή τη νίκη, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα του Γκιστ.

Στη Γαλλία το «τριφύλλι» θα συναντήσει ακόμη έναν πρώην παίκτη του, τον Πέιν, ο οποίος απέναντι στους «ερυθρόλευκους» έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά ενδέχεται να μην αγωνιστεί, καθώς ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πλέον και τους Ράις, Μπέντιλ στη διάθεσή του, καθώς ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε, αλλά άφησε εκτός αποστολής τον Παππά.

Οι δύο ομάδες έχουν να αναμετρηθούν μεταξύ τους από το 2001. Τότε η Βιλερμπάν είχε αναδειχθεί νικήτρια στο πρώτο παιχνίδι της Ιστορίας της με τον Παναθηναϊκό, στην Αθήνα, όμως στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός έκανε τρεις νίκες στους συνολικά τέσσερις αγώνες των δύο συλλόγων.

Συγκριτικά με τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, η ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς μετρά αρκετές απουσίες.

Eκτός του Μαλεντόν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα ενός μήνα, μετά το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Τζάκσον και Καουντί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.