Μεγάλη επιτυχία της Βέργου, 4η θέση στο μήκος στο Πανελλήνιο

Η Κατερίνα Βέργου σε προσπάθειά της στο Πανελλήνιο της Πάτρας στον τελικό του τριπλούν

Μεγάλη εμφάνιση έκανε στο μήκος η Κατερίνα Βέργου στο Πανελλήνιο Στίβου ανδρών-γυναικών, που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. Η Βολιώτισσα αθλήτρια του Άτλαντα κατάφερε να πάρει την 4η θέση με επίδοση 6.08. Πρώτη ήταν η Βούλα Παπαχρήστου της ΑΕΚ με 6.56, δεύτερη η Χάιδω Αλεξούλη του Πελασγού Λάρισας με 6.48 και τρίτη η Ελένη Κουσιαλάρη του Γ.Σ. Γρεβενών με 6.24.

Η 29χρονη άλτρια, που προπονείται με τον Ηλία Κορώνα, δήλωσε για τη σημαντική της επιτυχία στο Magnesiasports: «Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα η τέταρτη θέση, με δεδομένο ότι οι δύο πρώτες αθλήτριες είναι διεθνούς φήμης. Δύσκολα θα μπορούσα να διεκδικήσω την πρώτη ή τη δεύτερη θέση, αλλά το χάλκινο το είχα μέχρι την τέταρτη προσπάθεια. Είναι μεγάλη επιτυχία από μια μητέρα με αποχή δύο χρόνων να μπαίνει σε τελικό και να διεκδικεί μετάλλιο. Φέτος σε όλους μου τους αγώνες ήμουν σταθερή πάνω από τα έξι μέτρα. Θα μπορούσα να πάρω το χάλκινο σήμερα, το κυνήγησα, αλλά ήμουν εκτός τρίτης θέσης για πολύ λίγο. Ωστόσο, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη».

Η Κατερίνα Βέργου να σημειωθεί ότι πήρε μέρος και στον τελικό του τριπλούν, καταλαμβάνοντας την 9η θέση με 12.18. Στο αγώνισμα ήταν πρώτη πάλι η Βούλα Παπαχρήστου, που έκανε το «νταμπλ».

Η Κατερίνα Βέργου με τη σημαία του Άτλαντα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο,όπου έγινε το Πανελλήνιο του στίβου

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.