Mεγάλη πρόκριση για τον ΓΣ Αλμυρού στο F4 της ΕΣΚΑΘ!

Τη διαφορά των εννέα πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι κλήθηκε να καλύψει ο Γυμναστικός σύλλογος Αλμυρού Απέναντι στην ομάδα του ΓΣ Αμπελώνα στον δεύτερο προημιτελικό για το κύπελλο ΕΣΚΑΘ. Οι παίκτες του Παναγιώτη Νάνη τα κατάφεραν και με το παραπάνω καθώς επικράτησαν με 69-52 και πήραν έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά!

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε μεγάλη διάρκεια, με τον ΓΣ Αλμυρού να βρίσκεται πίσω στο ημίχρονο. Ωστόσο στο τρίτο δεκάλεπτο έφερε τα πάνω κάτω, με τον Αμπελώνα να εμφανίζεται άστοχος, την ώρα που Παπούλιας και Θέος συνέχιζαν να σκοράρουν για τους γηπεδούχους. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντισταθούν, όμως δεν άντεξαν μέχρι τέλους, με τον Αλμυρό να υπερκαλύπτει τελικά τη διαφορά των εννέα πόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι oι φετινοί ημιτελικοί του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ θα διεξαχθούν στον Παλαμά Καρδίτσας.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 28-29, 50-40,69-52
ΓΣ Αλμυρού (Νάνης): Κοντοστάθης 5, Μαμούρας 2, Παπούλιας 25(1), Συνάζος, Παπακωνσταντίνου 2, Γιωτόπουλος 8 (2), Τοκατλίδης, Θέος 19 (3), Γώγουλας, Τσαβές 4, Βαλαμούτης 4, Γώγουλας.
ΓΣ Αμπελώνα (Χατζιάρας): Κυριακόπουλος 6 (1), Μπαμπανάτσας, Τεκούσης, Σπυρόπουλος 8 (2), Κοτσώνας 9, Αγαπίου 6 (2), Παλάσκας, Κονδυλόπουλος 8 (1), Βλησσαρούλης, Αποστολάκης 15.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.