Μεγάλη ψαριά με Πολίτη για τον ΓΣ Αλμυρού!

Μετά την αποχώρησή του από τον ΝΕΟ Ληξουρίου, ο Βολιώτης γκαρντ Μιχάλης Πολίτης αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με κάμποσες προτάσεις να είναι στη διάθεσή του. Ωστόσο αυτήν που τον κερδίζει και φέρεται έτοιμος να πει το «ναι» είναι η πρόταση του «νεοφώτιστου» στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ΓΣ Αλμυρού!

Η παρουσία του Παναγιώτη Νάνη στον πάγκο της ομάδας του Αλμυρού, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση που του κατέθεσε η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας οδηγούν τον έμπειρο γκαρντ στο να.. πιαστεί στα δίχτυα και να καταλήξει στη συγκεκριμένη ομάδα, την οποία θα ενισχύσει στον μέγιστο βαθμό, στα αχαρτογράφητα νερά της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι πληροφορίες αναφέρουν πως η Νίκη Βόλου προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να κάνει τη ρελάνς και να ντύσει και πάλι τον Πολίτη στα κυανόλευκα, ενώ και ομάδα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πλησίασε τον παίκτη, ωστόσο η προσφορά του ΓΣ Αλμυρού είχε σημαντικά πλεονεκτήματα. Έτσι, ο Παναγιώτης Νάνης έβγαλε λαβράκι για τη νέα χρονιά, έχοντας έναν υπερπολύτιμο σκόρερ στη διάθεσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.