Μεγάλο αγώνα ο Ιακωβίδης στην Άρση Βαρών – Φίλησε το πλατό στην τελευταία προσπάθεια

Την τρίτη θέση στο δεύτερο γκρουπ των 96 κιλών της άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης, ο μοναδικός Έλληνας αθλητή που συμμετέχει στο άθλημα των… δυνατών στο Τόκιο.

Μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα και πέντε επιτυχημένες προσπάθειες, ο Θεόδωρος Ιακωβίδης κατέλαβε την 3η θέση στο δεύτερο γκρουπ των 96κ. της Άρσης Βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στα 96 κιλά, μετά την κίνηση του αρασέ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σήκωσε 147 κιλά στην πρώτη του προσπάθεια, μετά πήγε στα 152 κιλά και έκλεισε τις προσπάθειες του στα 156 κιλά. Με τρεις επιτυχημένες άρσεις, ο Θοδωρής Ιακωβίδης πήρε τη δεύτερη θέση στο αρασέ.

Στην καλύτερη του προσπάθεια στο ζετέ, σήκωσε 182κ, φιλώντας το πλατώ στην τελευταία του -αποτυχημένη- προσπάθεια, πριν αποχωρήσει.

Με 338 κιλά στο σύνολο ο κορυφαίος αθλητής ήρθε τρίτος στο δεύτερο γκρουπ. Ο Ιακωβίδης θα περιμένει να ολοκληρωθεί το πρώτο γκρουπ προκειμένου να μάθει την τελική κατάταξή του.

Θυμίζουμε ότι ο Θεόδωρος Ιακωβίδης σφράγισε τη συμμετοχή του στο Τόκιο, εκπροσωπώντας την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω… Σαμόα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.