Μεϊκόπουλος: «Ακραία υποστελέχωση και μεθοδευμένη απαξίωση στο ΣΕΦ»

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) πραγματοποίησε ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, με αφορμή και την πρόσφατη κινητοποίησή τους για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της εγκατάστασης.

Ο κ. Μεϊκόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους της μεγαλύτερης αθλητικής εγκατάστασης του Πειραιά και της Νότιας Αθήνας από τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων και άκουσε με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία τις περιγραφές τους για την τρέχουσα κατάσταση του Σταδίου και του Οργανισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκτέθηκε το σημαντικότατο ζήτημα της υποστελέχωσης που αγγίζει το 50% και εγείρει σοβαρά θέματα λειτουργίας αλλά και ασφάλειας της εγκατάστασης. Επιπλέον, τονίστηκε ότι η υποστελέχωση αναμένεται να ενταθεί, αφού επίκεινται συνταξιοδοτήσεις εργαζομένων, ενώ δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για πρόσληψη προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ.

Ομοίως, στηλιτεύτηκαν σημαντικές ελλείψεις που άπτονται της ασφάλειας του εργασιακού τους χώρου όπως η απουσία ιατρού και νοσηλευτή, η ελλιπής φύλαξη καθώς και η απουσία σημαντικών ειδικοτήτων για την ασφαλή λειτουργία του Σταδίου.

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συμμεριζόμενος την αγωνία των εργαζομένων για το παρόν και το μέλλον του Σταδίου, κατέγραψε λεπτομερώς όσα διαμηνύθηκαν στην ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση και δεσμεύτηκε για τη συνεχή στήριξη και αρωγή του προς αυτούς με κάθε διαθέσιμο μέσο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.