Μειώνονται ή και καραργούνται τα παράβολα για τα δελτία των νεαρών καλαθοσφαιριστών

Με απόφαση της ΕΟΚ

Αρκετά φαίνεται ότι ήταν τα παράπονα από πλευράς συλλόγων και γονέων αθλητών και αθλητριών μπάσκετ νεαρής ηλικίας για το κόστος που απαιτούταν προκειμένου να εκδοθούν τα αγωνιστικά δελτία για η νέα περίοδο, με την ΕΟΚ ν’ ανταποκρίνεται και να μειώνει το κόστος ή και να το καταργεί για ορισμένες ηλικίες.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της,  το ΔΣ  λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις που υπεβλήθησαν, τον προβληματισμό σωματείων και γονέων των αθλητών που βρίσκονται στις ευαίσθητες και αναπτυξιακού χαρακτήρα ηλικίες κάτω των 18 και κάτω των 13 ετών , αποφάσισε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο την μείωση των παραβόλων εκπρόθεσμης μεταγραφής με συγκατάθεση σωματείου αθλητών που γεννήθηκαν από το 2004-2008 από 300 σε 100 ευρώ. Για τους αθλητές που γεννήθηκαν από το 2009 και μετά καταργείται εντελώς το παράβολο εκπρόθεσμης μεταγραφής.

Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αυτών των μεταγραφών είναι η 06/10/2022. Σε περίπτωση που έχουν υποβληθεί και ολοκληρωθεί τέτοιου τύπου μεταγραφές και τα σωματεία μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΟΚ στέλνοντας email στο eok-digital @basket.gr για την επιστροφή των χρημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.