Μελετά τις επιλογές του ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενόψει αποφάσεων για την αγωνιστική δράση

Η συζήτηση για τον ερασιτεχνικό Αθλητισμό έχει «ανάψει» για τα καλά, με την πολιτική ηγεσία να παραπέμπει στη συζήτηση των λοιμωξιολόγων που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Ωστόσο η συζήτηση για το μπάσκετ ειδικότερα έχει επικεντρωθεί στην Α2 Εθνική κατηγορία, και για τις υπόλοιπες το τοπίο παραμένει θολότερο…

Σ’ αυτό το πλαίσιο οι ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής μελετούν κάθε ενδεχόμενο, με τη δράση ίσα ίσα να έχει αρχίσει και να έχει διακοπεί σχεδόν άμεσα λόγω της δεύτερης καραντίνας. Έτσι, και τη στιγμή που οι φωνές των μικρότερων εθνικών κατηγοριών δεν είναι τόσο δυνατές όσο αυτές για την Α2 Εθνική, όλοι κοιτούν τι μπορεί να γίνει, και το ίδιο αναμένεται να γίνει και στον Ολυμπιακό Βόλου.

Με τον χρόνο να περνάει, η διοικούσα επιτροπή περιμένει τις σχετικές αποφάσεις, και με βάση τα όσα ειπωθούν στη συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων θα πράξει. Έτσι, εντός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επαφές με τους παίκτες της ομάδας, ώστε να υπάρξει μία ανταλλαγή απόψεων για το τι μέλλει γενέσθαι, ειδικά σε περίπτωση επανεκκίνησης της αγωνιστικής δράσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με φιλοδοξίες τη φετινή χρονιά για να αποφύγουν τις περσινές περιπέτειες που παραλίγο να κοστίσουν. Ωστόσο ήρθε η νέα διακοπή για να ανατρέψει πλάνα και να θέσει διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτες σε κατάσταση… χειμερίας νάρκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.