Μελετούν σενάρια και ενδεχόμενα Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη

Με το μέλλον να περιγράφεται, τουλάχιστον με βάση τα πρώτα σενάρια, ζοφερό για τους αθλητικούς συλλόγους, Ολυμπιακός και Νίκη Βόλου δεν θα μπορούσαν παρά να κάνουν ήδη σκέψεις για το τι μπορεί να ακολουθήσει και να προετοιμάζονται για ανάλογες κινήσεις.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες εξάλλου, η Νίκη Βόλου με επιστολή της προς τη Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος της Football League έχει ζητήσει την στήριξη των συλλόγων (πέρα από τα 800 ευρώ…), αφήνοντας ως ερώτημα και το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων. Άλλωστε και οι υπόλοιποι σύλλογοι που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Football League προσυπογράφουν τη συγκεκριμένη επιστολή, έστω κι αν αυτή έδωσε το πάτημα να ασχοληθούν οι περισσότεροι με τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης και όχι με τα άμεσα μέτρα που απαιτούνται σε πρώτη φάση.

Μία πιθανή αναδιάρθρωση θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον τονίζεται και από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου για την επιβίωση των συλλόγων.  Εκεί όμως το τοπίο είναι πιο ρευστό, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ευριπίδης Τσιμπανάκος έχει τονίσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ότι όποιος θέλει να καθοδηγήσει την ομάδα και να τη στηρίξει, ώστε αυτή να έχει μία καλύτερη πορεία και εφόσον βέβαια έχει και τα απαραίτητα εχέγγυα, είναι διατεθειμένος να συνομιλήσει μαζί του. Πάντως, από το περιβάλλον του Ολυμπιακού Βόλου τονίζεται ότι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την ομάδα στην τύχη της σε κάθε περίπτωση.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που γίνεται, είναι οι παίκτες να παραμένουν στις οικίες τους και κοντά στις οικογένειές τους. Εφόσον δεν οριστικοποιηθούν κάποια δεδομένα για το τι μέλλει γενέσθαι, και πάνω από όλα να ξεπεραστεί η πανδημία του κορωνοϊού, δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.