Μελισσανίδης σε Κάκο: Είσαι μαϊμού, νούμερο και βλάκας (video)

Παρέμβαση Δημήτρη Μελισσανίδη είχαμε στην τηλεοπτική εκπομπή “ΔΙΚΗ”, με επίθεση κατά του πρώην διαιτητή Κάκου με αφορμή την άποψή του ότι δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ρόμανιτς της Λαμίας στον Αλμπάνη της ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ρώτησε τον κ. Κάκο αν η παρουσία του στο OPEN είναι έμμισθη κι όταν εκείνος απάντησε ότι είναι αμισθί στον τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Μελισσανίδης εξεμάνη: «Λες ψέματα και είναι και ντροπή σου. Αν ανοίξω το στόμα μου, δεν πρέπει να ξαναπάς σ’ αυτήν την εκπομπή. Έτρεχες και μας έψαχνες κάποτε όλους να γίνεις αρχιδιαιτητής Από το μουστάκι μόνο που αφήνεις, καταλαβαίνει ο άλλος τι νούμερο είσαι».

Ο κ. Κάκος απάντησε ότι ο ίδιος ο Αλμπάνης στις δηλώσεις του δε μίλησε ξεκάθαρα για πέναλτι, για να υπάρξει νέα αντίδραση Μελισσανίδη: «Αντε ρε βλάκα, νούμερο. Θα μας πεις ότι είσαι αμισθί… Μία μαϊμού είσαι. Ερχόταν και μας παρακαλούσε να γίνει αρχιδιαιτητής και είχε πάρει σβάρνα όλα τα γραφεία. Αν χαθείς ρε… Είσαι ψεύτης ότι είσαι αμισθί. Έμμισθος είσαι και θα στο αποδείξω».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.