Μένουν οι υπογραφές ανάμεσα σε Αλαφούζο-Πιεμπονγκσάντ

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει και η συμφωνία ανάμεσα σε Αλαφούζο-Πιεμπονγκσάντ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Οι δύο άνδρες έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες νομικής φύσεως για να πέσουν και οι τελικές υπογραφές.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά εντός των προσεχών ημερών η «νέα εποχή» στο «τριφύλλι» θα ξεκινήσει και επισήμως με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία να αναλαμβάνει πλήρως τα ηνία της ΠΑΕ.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Πιεμπονγκσάντ είχαν έρθει στην Ελλάδα με στόχο να πέσουν οι υπογραφές εντός του περασμένου Σαββατοκύριακου, αλλά οι εκκκρεμότητες που υπήρχαν δεν επέτρεψαν την ολοκλκήρωση του deal εκείνο το διάστημα. Ο νέος στόχος, πλέον, είναι να τελειώσουν όλα έως την Παρασκευή (7/9).

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες και ο Αβράμ Γκραντ, που έχει σχεδόν καθημερινή επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα, αφού οι δυο τους θα συνεργαστούν στενά.

Ο Ισραηλινός προορίζεται για μία θέση, που θα περιλαμβάνει τις αρμοδιότητες του διευθύνοντα συμβούλου και του εκτελεστικού διευθυντή.

Ο άλλοτε τεχνικός της Τσέλσι θα έχει τον τελευταίο λόγο για κάθε απόφαση που θα αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα εποπτεύει τη διοίκηση και θα είναι ο εξ’ απορρήτων του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.