Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία για Ολυμπιακό Β. ενόψει Τιτάνων Παλαμά

Στο κρεββάτι λόγω ίωσης ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησής του κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά, εντός έδρας, την Κυριακή το απόγευμα (17/2, 17:00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, κατά την τρέχουσα εβδομάδα, οι απουσίες στις προπονήσεις είναι πολλές και άξιες αναφοράς, με τη σημαντικότερη, τις τελευταίες δύο μέρες, να είναι αυτή του προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία βαριά ίωση.

Έτσι, οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάζονται μόνοι τους, με πρόγραμμα που έχει δοθεί από τον προπονητή τους. Παράλληλα, σημαντικό μέρος της προετοιμασίας ενόψει Τιτάνων έχουν χάσει οι Δημήτρης Μπόγδανος και Αποστόλης Κωστούλας, οι οποίοι επίσης ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις. Πάντως, υπάρχει η αισιοδοξία πως κανείς από τους παραπάνω δεν πρόκειται να λείψει από τη “μάχη” της Κυριακής, η οποία αποκτά χαρακτήρα “τελικού”, βάσει της βαθμολογικής θέσης των ερυθρολεύκων.

Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να ξεκινήσουν τις νίκες και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, προκειμένου να “ξεκολλήσουν” σιγά-σιγά από τη δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκονται.

Οι Τιτάνες από τη μεριά τους είναι μία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, στηριζόμενη στην ποιότητα και την εμπειρία της, ευρισκόμενη στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο ματς του πρώτου γύρου, στον Παλαμά, ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να πετύχει το “διπλό”, με τους νυν γηπεδούχους να έχουν ως οδηγό τους εκείνο το ματς, προκειμένου και στο κυριακάτικο παιχνίδι στο ΕΑΚ να πάρουν το “ροζ φύλλο” και να ντουμπλάρουν τις νίκες τους απέναντι στους Παλαμιώτες, κάτι απαραίτητο για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

Πρέβεζας 17.00 ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας-ΑΟΚ Βέροιας

Βασιλόπουλος-Παπαθανασίου (Μυζίκος)

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 17.00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΟ Καλαμπάκας

Δέλλας-Αναστασιάδης (Τσιγγέλης)

Πολυκάστρου 17.00 ΜΠΑΣ Εύαθλος-ΓΑΣ Μελίκης

Ηλιόπουλος-Κώνης (Ελευθεριάδης)

Εκπ. Μαντουλίδη 17.00 ΜΑΣ Ευαγ. Μαντουλίδης-ΑΣΓ Ιωαννίνων

Κοτσίμπος-Μπούγλος Παν. (Βαφείδης)

ΕΑΚ Βόλου 17.00 ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου-Γ.Σ. Τιτάνες

Παλαμά Παζώλης-Κοντογιάννης (Μιναρετζόπουλος)

Μπάρας 17.00 ΑΜ Ίκαροι Τρικάλων-Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών

Ντόγκας-Χατζηχαρίσης (Χλωρός)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.