Μετά την κατάκτηση του double και πριν τον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανόδου

Ετοιμάζει φιέστα ο Πύρασος Ν. Αγχιάλου

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ αλλά και του κυπέλλου της Ένωσης έχει προκαλέσει τεράστια ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, που προετοιμάζεται παράλληλα για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Πυρσό Γρεβενών. Ωστόσο μία ημέρα πριν, θα προηγηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του double στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

Σάββατο 7 Μαΐου στις 17:00 στο γήπεδο Νέας Αγχιάλου λοιπόν στήνεται το σκηνικό της φιέστας για τον Πύρασο, με την πραγματοποίηση της εκδήλωσης απονομής του τροπαίου του πρωταθλητή, καθώς ο τίτλος του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική και μετά ακολούθησαν οι ημέρες του Πάσχα, όπως αναφέρει ο σύλλογος.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

-Απονομή τροπαίου και μεταλλίων πρωταθλητή από την ΕΠΣΘ στην ομάδα.

-Φιλικές αναμετρήσεις ημίωρης διάρκειας στις οποίες θα λάβουν μέρος η ομάδα Κ16 Πυράσου, οι παλαίμαχοι του Πυράσου και τα μέλη της πρωταθλήτριας ομάδας του 2014.

-Βραβεύσεις σε παράγοντες και προπονητές που κέρδισαν τίτλους με τον Πύρασο, σε ανθρώπους που συνέδραμαν στη φετινή προσπάθεια της διοίκησης.

Μουσική και διάφορα happenings για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου.

«Δεν πρέπει να λείπει κανείς σ’ αυτήν την ημέρα χαράς και γιορτής για τη Νέα Αγχίαλο» αναφέρει ο σύλλογος, με τη σχετική ανακοίνωση να καταλήγει μεταξύ άλλων: «Γιορτάζουμε το νταμπλ και μετά αρχίζουμε τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική! Σάββατο 7 Μαΐου, ημέρα Πυράσου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.