Μετά την Πορταριά συμμετέχει στο Rally Δ.Ε.Θ. ο O.M.A.Θ

Το αυτοκίνητο των Πλάγου-Ρέντη

Μετά την ανάβαση Πορταριάς που προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων και συμμετείχαν 15 αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ., σειρά παίρνει το Rally Δ.Ε.Θ. με δύο αθλητές του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχουν στον αγώνα που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ασφάλτου και στο κύπελλο rally Βορείου Ελλάδας.

Στην ανάβαση Πορταριάς και την κατηγορία Ν ο Ο.Μ.Α.Θ. είχε πέντε αθλητές να συμμετέχουν στην κλάση Ν2, με τον Παναγιώτη Αναστασίου με Peugeot 106 να συνεχίζει δυνατά μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις στη Ριτσώνα.

Ακολούθησε με ίδιο αυτοκίνητο ο Απόστολης Βασδέκης, ενώ με Citroen Saxo συμμετείχαν οι Νίκος Λεγαντής και Δημήτρης Μπίκας, με τον πρώτο να ολοκληρώνει τον αγώνα ξεπερνώντας την περσινή του ατυχία και τον δεύτερο να μην καταφέρνει να τερματίσει στην πρώτη του προσπάθεια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Άτυχος στάθηκε ο Σταμάτης Μιχαήλ με Peugeot 106, που “έπαιζε” δυνατά για το βάθρο της κλάσης.

Στην κατηγορία Α, οι Άγγελος Μπατσίλας με Suzuki Swift και Στάθης Δαμασιώτης με Toyota Yaris συνέχισαν να πιέζουν εαυτούς και αλλήλους στην κλάση Α5, τερματίζοντας στις θέσεις 1 και 3 της κλάσης αντίστοιχα.

Στο ίδιο μοτίβο με πέρσι συνέχισε ο Βασίλης Ανάγνου με Citroen Saxo, τερματίζοντας τρίτος στην κλάση Α6, ενώ με ίδιο αυτοκίνητο επανεμφανίστηκε η Αλεξία Τσιτσιγιάννη, όντας η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 101 συμμετοχές.

Στην κατηγορία Ε και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ε10 ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift κοίταξε στα μάτια τα “θηρία” της κλάσης, ο Γιώργος Μαγγιδάς με Peugeot 106 μάζεψε πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 ξεπέρασε τα προβλήματα του Σαββάτου βελτιώνοντας τις επιδόσεις του.

Τέλος στην Formula Saloon στα ατμοσφαιρικά ο Δημήτρης Μπερτζέμης με B.M.W. M3 E36 ολοκλήρωσε δεύτερος τον αγώνα, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή βελτίωση του, ενώ στην FST2 ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R κατετάγη τρίτος σε έναν αγώνα με τρομερό ανταγωνισμό. Ενθουσίασε για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Καμζιόλης με B.M.W. M3 E30, ταξιδεύοντας σε απίθανες γωνίες, κάνοντας παράλληλα προπόνηση για τον μεγάλο τελικό στις Σέρρες.

Το ενδιαφέρον στο Rally Δ.Ε.Θ.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Rally Δ.Ε.Θ. (15-16/9), όπου ο Άλκης Ρέντης θα συμμετάσχει στον αγώνα ως συνοδηγός του Γιάννη Πλάγου με ένα Honda Civic Type R, με τους πρωτοπόρους της F2 να θέλουν να αυξήσουν τη διαφορά τους από τα υπόλοιπα πληρώματα.

Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και ο Γρηγόρης Κορίνθιος ως συνοδηγός του Γιώργου Δήμου με ένα Renault Clio και θέλει να έχει την ταχύτητα να κυνηγήσει τους πρωτοπόρους της F2 στον πρώτο τους αγώνα ως πλήρωμα.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην ανάβαση Πορταριάς και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Rally Δ.Ε.Θ. καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.