Μετά την ξεκούραση ξαναμπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς στη Νίκη

Ηρέμησαν και ξεκουράστηκαν στη Νίκη το Σαββατοκύριακο που πέρασε και από τη Δευτέρα (14/11) ξαναμπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι κυανόλευκοι είδαν με θετικό μάτι την αναστολή των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, αφού η βδομάδα που ακολούθησε την ήττα από την Πύδνα ήταν έντονη.

Πάντως ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών και περιμένουν τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως όλοι άλλωστε, για να δουν τι μέλλει γενέσθαι.

Το θετικό από την προπόνηση της Δευτέρας είναι ότι ο Φάνης Μαλακασιώτης μπήκε στο πρόγραμμα, βγάζοντας μέρος αυτού, και ελπίζεται ότι τις επόμενες μέρες θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Απόντες ήταν οι Αλεξανδρής και Σοάρες-Τσιαμπαλής, αλλά και ο Βαλάντης Κόκκας για μία ακόμη φορά λόγω στρατού. Την Τρίτη, οι κυανόλευκοι θα γυμναστούν στις 14.30.

Ανακοίνωση των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου
Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου έκανε γνωστό πως λόγω των εργασιών για την βελτίωση του βοηθητικού γηπέδου της ΓΑΙΟΣΕ, από τη Δευτέρα (14/11) και για δύο εβδομάδες, τροποποιείται το πρόγραμμα προπονήσεων όλων των τμημάτων των ακαδημιών.

Γι’ αυτό στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται: «Ζητάμε την κατανόηση γονέων και αθλητών και τονίζουμε ότι μοναδικός στόχος μας είναι η καλύτερη εκγύμναση των νεαρών αθλητών μας. Στο πλαίσιο αυτό, έγιναν και τα απαραίτητα έργα βελτίωσης στο συγκεκριμένο γήπεδο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.