Mετά την ξεκούραση το μπασκετικό ντέρμπι για τη Νίκη Βόλου

Κουτίνας: «Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες και προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο»

Διακοπή είχε το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με την ομάδα της Νίκης Βόλου να ετοιμάζεται πλέον, ως γηπεδούχος, για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας ανασυντάξει τις δυνάμεις της.

Η προετοιμασία έχει αρχίσει, ενώ οι παίκτες του Γιώργου Κοσμάτου είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους προκειμένου να είναι 100% έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν έναν δυνατό αντίπαλο, ενώ δείχνουν να κατανοούν και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (24/11, 17:00).

Ουσιαστικά η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί χωρίς ελλείψεις, αφού δεν υπολογίζεται από την αρχή της χρονιάς ο Μιχάλης Φρουσκλιάς, εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού, ενώ από την άλλη ο Παρασκευάς ταλαιπωρείται και αυτός από τραυματισμό, όμως από την Πέμπτη θα ξεκινήσει προπονήσεις και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Η Νίκη Βόλου προέρχεται από εκτός έδρας επικράτηση (76-80 στην έδρα των Τιτάνων Παλαμά), μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού μετά την ήττα από τον Αίολο Τρικάλων επικράτησε σε βάρος των Φαίακα Κέρκυρας εκτός, ΣΚ Ιωαννίνων εντός, για να ακολουθήσει η εκτός έδρας αναμέτρηση επί των Τιτάνων Παλαμά.
«Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες, όπως και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον κόσμο ενόψει του Ολυμπιακού Βόλου» σημειώνει ο παίκτης των «κυανόλευκων», Σάκης Κουτίνας, που μίλησε στο magnesiasports, έχοντας την εμπειρία από την πλευρά του σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. «Προετοιμαζόμαστε ήδη κατάλληλα για μία δύσκολη αναμέτρηση. Αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως πραγματικά μπορούμε, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην συνεχίσουμε στον ρυθμό των επιτυχιών, όπως και τις προηγούμενες αγωνιστικές» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.