Μετά τις αποφάσεις των εφέσεων περιμένει τις εξελίξεις ο ΝΠΣ Βόλος

Πανιώνιος, Παναιτωλικός και ΑΕΛ αντέδρασαν στο τελευταίο ΔΣ της Super League για την ποινή της αφαίρεσης 12 βαθμών από την Ξάνθη για την πολυιδιοκτησία και ζητούν τον υποβιβασμό της ακριτικής ομάδας, με τη διαδικασία των πλέι άουτ μετά από αυτήν την εξέλιξη να έχει «παγώσει» και όλοι να περιμένουν τις εξελίξεις που αναμένονται σύντομα στο προσκήνιο.

Οι τρεις ΠΑΕ έχουν ήδη προσφύγει στην ΕΠΟ και η εκδίκαση των εφέσεων που άσκησαν αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε μοιάζει δεδομένο ότι η επικύρωση της βαθμολογίας από την 7η θέση έως και τη 14η θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και μόνο βάσει των εξελίξεων που θα έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τότε. Αν έχουν οριστικοποιηθεί και αν έχουν διαμορφωθεί όλες οι καταστάσεις, γιατί διάφορα σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και δεν αποκλείουν να μην έρθει έγκαιρα προς γνωστοποίηση η απόφαση της επιτροπής εφέσεων, ενώ σε συνδυασμό και με τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, η αποχή από την αγωνιστική δράση μπορεί να φτάσει και τις 35 ημέρες. Συν το γεγονός ότι το κλίμα παραμένει περίεργο με τον κορωνοϊό να έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του στην ελληνική καθημερινότητα.

Σ΄αυτό το κλίμα αναμονής βρίσκεται και η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, που δεν μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να περιμένει, και τους παίκτες να προετοιμάζονται σε καθημερινή βάση για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, όποτε αυτή γίνει. Ο ΝΠΣ Βόλος θα έχει μπροστά του τρία εντός έδρας παιχνίδια και τέσσερα εκτός στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία της Super League, αν και με δύο ομάδες να υποβιβάζονται και την Ξάνθη να έχει υποχωρήσει και άλλο στην κατάταξη μετά την αφαίρεση βαθμών, δύσκολα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να συμμετέχει και του χρόνου στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καθημερινές προπονήσεις

Έχοντας ξεμουδιάσει από τη ρουτίνα των προπονήσεων στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος συνεχίζουν τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου, περιμένοντας και αυτοί να μάθουν τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους, με βάση την κλήρωση όταν και αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Φιλικό δεν προβλέπεται να δοθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και όλοι θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής δράσης. Όταν αυτή αρχίσει και πάλι…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.