Μετά το Ηπειρωτικό rally ακολουθεί το rally sprint Αιγίου για τους οδηγούς του Ο.Μ.Α.Θ.

Το αυτοκίνητο των Μπαξεβανάκη-Κορίνθιου

Με δύο αγώνες rally σε δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, το Ηπειρωτικό rally που διεξήχθη 13-14 Ιουλίου και το rally sprint Αιγίου που διεξάγεται 20-21 Ιουλίου, ολοκληρώνονται οι αγώνες του προγράμματος για το πρώτο μισό της χρονιάς, με τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να έχει παρουσία και στους δύο αγώνες.

Στο Ηπειρωτικό Rally οι Κλεάνθης Νικολουδάκης-Γιάννης Μόσχος με Citroen Saxo VTS ξεκίνησαν υπέρ το δέον επιφυλακτικά, χάνοντας πολύ νωρίς την επαφή με την κορυφή της κατηγορίας, με αποτέλεσμα να πειραματιστούν στον υπόλοιπο αγώνα, τερματίζοντας τελικά έβδομοι στην κατηγορία τους.

Στο rally sprint Αιγίου και στην κατηγορία C3 οι επικεφαλής της βαθμολογίας στην F2 Παύλος Μπαξεβανάκης-Γρηγόρης Κορίνθιος με Honda Civic Type-R Ep3 θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους για το 2019 στην πρώτη τους εμφάνιση στη θρυλική ειδική διαδρομή…

Στην κατηγορία C5 οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης-Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo VTS θα αντιμετωπίσουν ισχυρό ανταγωνισμό σε μία κατηγορία “φωτιά” από άποψη ανταγωνισμού αλλά και σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία του κυπέλλου.

Στην κατηγορία C6 οι Βαγγέλης Μασιάλας-Βασίλης Κεραμάρης με Citroen Saxo VTS στην πρώτη τους χρονιά πλήρους εμπλοκής θα συμμετάσχουν στη Φτέρη, έχοντας ως κύριο στόχο να μαζέψουν αγωνιστικά χιλιόμετρα. Η κατηγορία που χαρακτηρίζεται από πρωτοκλασάτες συμμετοχές.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο Ηπειρωτικό rally και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο rally sprint Αιγίου καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.