Mετά το… θρίλερ του κυπέλλου, τα Μετέωρα για τον Θησέα Αγριάς

Ο Ζάγκας μαρκάρεται από τον Διαμαντόπουλο

Ακόμη και τα ίδια τα μέλη της ομάδας του Θησέα Αγριάς προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την εξέλιξη του ημιτελικού κυπέλλου της ΕΠΣΘ απέναντι στην Ακρόπολη Σέσκλου,παίρνοντας τελικά το εισιτήριο για τη συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης, με γκολ στην παράταση.

Ο Θησέας Αγριάς είχε τα δοκάρια, οι γηπεδούχοι της Ακρόπολης δύο χαμένα πέναλτι και μάλιστα το ένα στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας του αγώνα, το σύνολο του Λάκη Μπακάλη έχασε κι αυτό ένα πέναλτι, για να έρθει τελικά το τέρμα του Βλάχου στις καθυστερήσεις προκειμένου να «λυτρώσει» την ομάδα της Αγριάς και να αφήσει την Ακρόπολη με το παράπονο της υπερπροσπάθειας αλλά και της ατυχίας απέναντι στον τερματοφύλακα Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, που έπιασε και τις δύο προσπάθειες από τα 11 μέτρα.

Πλέον ο Θησέας Αγριάς στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής, με αντίπαλο τα Μετέωρα που μόνο εύκολη δεν κρίνεται για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη. Από τη μία οι αντίπαλοι του Θησέα «καίγονται» για βαθμούς για να πετύχουν τον στόχο της σωτηρίας, μετά και την ήττα από τον Ατρόμητο Παλαμά την περασμένη αγωνιστική, ενώ από την άλλη υπάρχει και η προϊστορία του αγώνα του πρώτου γύρου φέτος, όταν ο Θησέας είχε επικρατήσει 2-0 αλλά η αναμέτρηση είχε και τρίτο ημίχρονο με ανταλλαγή ανακοινώσεων και τοποθετήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σε καθαρά αγωνιστικό πλαίσιο πάντως ο Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει ήδη στις υπηρεσίες των Κοτζαθανάση και Σιώμο που θα κληθούν εκ νέου να εκτίσουν ποινή λόγω καρτών. Από πλευράς Μετεώρων, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μανούρας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσιαντούλα που είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες στην της ομάδας του την περασμένη Κυριακή στον Παλαμά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.