“Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας όλοι στο κλειστό του ΕΑΚ”

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό του ΕΑΚ για το καθοριστικό ματς με τη Μελίκη για τη Γ’ Εθνική μπάσκετ ανδρών, εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου, που ζητά από τους φιλάθλους αμέσως μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας να ενισχύσουν και την ομάδα του Παναγώτη Γκουγκουτούδη. Αναλυτικά:

“Με το παιχνίδι εναντίον του ΓΑΣ Μελίκης Ημαθίας την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της στην κατηγορία. Ο αγώνας είναι καθοριστικός, διότι ο στόχος και για τις δυο ομάδες είναι κοινός, η παραμονή στην κατηγορία, και  η ομάδα μας στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί με 78-73.

Ο προπονητής μας Παναγιώτης Γκουγκουτούδης και οι αθλητές μας συνεχίζουν εντατικά τη προετοιμασία τους για τον αγώνα αυτό. Στο παιχνίδι θα υπάρχει συμβολική οικονομική ενίσχυση για την ενίσχυση του τμήματος, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας στον ιδιαίτερα κρίσιμο αυτόν αγώνα, μιας και είναι κοινός ο στόχος και για τις δύο ομάδες. Οι αθλητές μας και η αντίπαλη ομάδα πρέπει να αισθανθούν τη δυναμική του φίλαθλου κόσμου του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και αφού εξασφαλίσουμε τη νίκη να επιδιώξουμε και την κάλυψη της διαφοράς των 5 πόντων.

Μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου με τον Αστέρα Ιτέας όλοι στο ΕΑΚ. Η ομάδα μας μάς χρειάζεται.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.