Μεταφέρονται τα αφιερώματα στη μνήμη του Άλκη

Την απόφαση να μετακινηθούν τα αφιερώματα στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να χτυπήσει τις επόμενες ώρες τη Θεσσαλονίκη έλαβε ο ερασιτέχνης Άρης.

Πρόκειται για τα λουλούδια, τις φανέλες, τα κασκόλ τα σημειώματα, τα γράμματα και τα κεράκια που έχουν αφήσει και συνεχίζουν να αφήνουν χιλιάδες άνθρωποι θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του 19χρονου που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας με τους δράστες να χρησιμοποιούν και ένα μικρό δρεπάνι.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο ερασιτέχνης Άρης θα δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος στον οποίο θα τοποθετούνται τα δεκάδες αφιερώματα στη μνήμη του, προκειμένου να μην προκληθεί, σε καμία περίπτωση, η παραμικρή φθορά σε αυτά.

Η μετακίνηση των αφιερωμάτων που βρίσκονται ήδη στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη θα ξεκινήσει σταδιακά μέσα στην ημέρα σε ασφαλές από την κακοκαιρία σημείο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα πάντα θα συγκεντρωθούν σε χώρο του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα ανακοινωθεί, ώστε ο κόσμος να συνεχίσει να αποτίει φόρο τιμής στον Άλκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα σημεία που εξετάζονται είναι το κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως, όπως λέει ο “κιτρινόμαυρος” Ερασιτέχνης, το νέο ασφαλές σημείο όπου θα μεταφερθούν τα πάντα, θα ανακοινωθεί κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς του 19χρονου Άλκη, οπότε και θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

Με πληροφορίες από makthes.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.