Mεταγραφές-επιστροφές στον Διαγόρα Στεφανοβικείου!

Τέσσερις παλιοί γνώριμοι θα ξαναβρεθούν στα ίδια μέρη

Τανός και Καλύβας ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ έχει ανακοινωθεί το ίδιο και για οκτώ ακόμη παίκτες, ωστόσο ήδη η διοίκηση της ομάδας έχει φτάσει σε συμφωνίες με παίκτες τόσο για την παραμονή τους στο ρόστερ όσο και για μεταγραφές.

Η συνέχεια δίνεται με τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιώργο Παναγιωτόπουλο, που έχει υπερασπιστεί και στο πρόσφατο παρελθόν την εστία του Διαγόρα, ενώ μέχρι πρότινος ήταν μέλος της ΑΕ Κιλελέρ, στην ΕΠΣ Λάρισας.

Επιστροφή έχουμε και στην περίπτωση του Μιχάλη Κουρούμαλου που την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε και πάλι στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε ομάδες της Θεσσαλίας (και στην Καρδίτσα και στη Λάρισα) με πέρασμα επίσης και από την Κύπρο και την προηγούμενη χρονιά στον Σαρωνικό Αναβύσσου.

Το ίδιο ισχύει και για τον αμυντικό μέσο Θανάση Παπαγεωργίου που αποχώρησε από τον Διαγόρα τον περασμένο Ιανουάριο για λογαριασμό του ΑΟ Δαμασίου (ΕΠΣΛ), και έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Διαγόρα για την επιστροφή του.

Γνώριμος είναι εξάλλου στην ομάδα του Διαγόρα και Κώστας Γουτούλης, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του προπονητή, Στέλιου Αρσένου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τις νέα πρόσωπα, οι Γιάννης και Θάνος Κυρίτσης, Ελασσονίτες στην καταγωγή που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον Θησέα Αγριάς, εντάσσονται πλέον στο δυναμικό του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Από την άλλη η διοίκηση είναι σε συζητήσεις με τον έμπειρο Τάσο Κυριάκο, και μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του.

Τέλος, η προετοιμασία για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου ξεκινά στις 3 Αυγούστου και επίσημα, με την ομάδα να θέλει να είναι 100% για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, όσο πιο σύντομα γίνεται.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.