Μεταγραφές και φιλικά για τον ΓΣ Αλμυρού

Έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία είναι ο ΓΣ Αλμυρού, θέλοντας να αφήσει πίσω του τον υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική και με νέα διοίκηση πλέον να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην Α’ ΕΠΣΘ. Έτσι, η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 του μηνός, ημέρα Τετάρτη, στις 18:00 και στο γήπεδο του Αλμυρού με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού.

Όσον αφορά το ρόστερ, Κοντοβάς, Μπένος, Κλουκουτάρας, Τιμπλαλέξης, Ηλίας Αράπης (από Μυρμηδόνες Πλατάνου), Βέργος (από Ριζόμυλο), και Τετριμίδας αποτελούν πλέον μέλη της ομάδας. Το ίδιο αναμένεται  να συμβεί τις επόμενες ημέρες και με τον Στέλιο Τσιάτσιο, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ειδική περίπτωση φυσικά και πάντα ξεχωριστή για τον ΓΣ Αλμυρού αποτελεί ο Αργύρης Κυριάκος, με τον έμπειρο παίκτη να «κρεμά» τα παπούτσια του μεν μετά τον τελευταίο σοβαρό τραυματισμό του, αλλά με την έναρξη της προετοιμασίας θα κάνει μία προσπάθεια προκειμένου να συμμετέχει στις προπονήσεις. Αν ο ίδιος νιώσει καλά τότε θα αποτελέσει και πάλι μέλος του αγωνιστικού συνόλου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα παραμείνει γενικός αρχηγός.

Τέλος, γνωστά έχουν γίνει και τα πρώτα φιλικά για το σύνολο του ΓΣ Αλμυρού. Το πρώτο θα δοθεί στις 29 Αυγούστου με τους Μυρμηδόνες Πλατάνου, ενώ στον Αλμυρό θα γίνουν οι αγώνες με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου (04/09) και με τον Αίαντα Σούρπης (11/09). Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη που θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας  με τον Ρήγα Φεραίο (18/09), ενώ στις 25 Σεπτεμβρίου ο ΓΣ Αλμυρού θα αγωνιστεί στη Στυλίδα με την τοπική ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.