Μεταγραφή για τον Πύρασο ο Στεργίου

Οι μέχρι τώρα μεταγραφές του Πυράσου αφορούσαν όλες παίκτες που στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί στην κυανόλευκη ομάδα και το ίδιο ισχύει για τον Άρη Στεργίου που ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί ως νέα προσθήκη στο ρόστερ. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να τονώσει το ντόπιο στοιχείο και έτσι, άλλος ένας Αγχιαλίτης ποδοσφαιριστής επιστρέφει να αγωνιστεί στον Πύρασο ύστερα από τις σπουδές του στις Σέρρες.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “είναι γεννηθείς στις 7/6/1993, προέρχεται από την ακαδημία του Πυράσου, με παρουσία στην πρώτη ομάδα και την Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο τοπικό των Σερρών με τις Σέρρες 1800 και Ελπίδα Προβατά. Παίζει ως πλάγιος χαφ και στις δύο πλευρές”, ενώ στην ιστοσελίδα του συλλόγου φιλοξενούνται δηλώσεις του στις οποίες αναφέρει: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω να αγωνιστώ στον Πύρασο, να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο μπορώ περισσότερο στη νέα προσπάθεια στην Α’ Τοπική Κατηγορία. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα και τους ανθρώπους της όχι μόνο γιατί είμαι φίλαθλός της αλλά κάθε χρόνο ακολουθώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά με πολλή δουλειά και συγκέντρωση στο στόχο μας”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πύρασος έχει ανακοινώσει τις ανανεώσεις με Στεφανή, Χατζητρακόσια, Βαλωτή, Κοτζαθανάση, Κατή και τις μεταγραφές των Τανάγια, Ρουκά (από τον Σαρακηνό), Χ. Μπούτλα, Φούκη (από την Αγχίαλο) και την επιστροφή από δανεισμό του νεαρού Κόκκαλη (που πέρυσι έπαιξε στη Δήμητρα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.