Μεταγραφικά και σκέψεις για την «πρώτη» στον Oλυμπιακό Βόλου

Ο Ερνάν Νικολάς ντα Κάμπο είναι ο πρώτος αλλοδαπός παίκτης που εντάσσεται στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τις συζητήσεις και τις επαφές να συνεχίζονται προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί, ώστε να διεκδικήσει την επίτευξη των στόχων της.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της προσθήκης του ντα Κάμπο στο ρόστερ, η ομάδα είναι κοντά σε συμφωνία με έναν ακόμη Αργεντίνο και έναν Ισπανό.

Tην ίδια στιγμή δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές με αριστερό μπακ με εμπειρία στην κατηγορία της Super League 2. Aπό την άλλη και το όνομα του Κουσκουνά παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη να συνεχίζονται.

Όσον αφορά τον ντα Κάμπο (Νίκο όπως τον αποκαλούν οι συμπατριώτες του) ο παίκτης αναμένεται να βρίσκεται σύντομα επί ελληνικού εδάφους, προκειμένου να είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά με τα διαρκείας και τον συνδυασμό τους με μετοχές στην ΠΑΕ για όσους τα προμηθευτούν, ήδη άρχισαν οι προεγγραφές, και τα μέλη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη αισιοδοξούν ότι το τελικό αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει.

Παράλληλα, η ομάδα αρχίζει να μπαίνει και σε τροχιά πρώτης προπόνησης. Με τα δεδομένα πάντως που επικρατούν να είναι περίεργα, τόσο λόγω κορωνοϊού όσο και λόγω μη αποφάσεων για την κατηγορία από τα αρμόδια όργανα, υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις για μετάθεση μίας εβδομάδας της πρώτης προπόνησης, δηλαδή από τις 10 στις 17 Αυγούστου. Αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο (δεν είναι σίγουρο ακόμη), τότε θα μεταφερθεί και η ημερομηνία ανόδου στο Καρπενήσι. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 του μήνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.