Μεταγραφική αναμονή στη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Το χθεσινό ρεπορτάζ έκανε λόγο για κινήσεις της Δήμητρας Ευξεινούπολης όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς καταγράφεται ήδη ενδιαφέρον για έναν στόπερ και για έναν αλλοδαπό επιτελικό μέσο, και δεν αποκλείεται όταν έρθουν νεότερα όσον αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να γίνουν πιο εντατικές οι επαφές, ώστε να κλείσουν οι περιπτώσεις που ενδιαφέρουν.

Διοίκηση και προπονητικό επιτελείο έχουν αποφασίσει να δώσουν περισσότερο βάθος στο ρόστερ, και δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις για την προσθήκη τουλάχιστον δύο ξένων παικτών αλλά και ποδοσφαιριστών από τοπικές ομάδες που μπορούν να προσφέρουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ειδικά όμως για τη δεύτερη περίπτωση, πολλά εξαρτώνται από το αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ, ή αν θα αποφασιστεί οριστική διακοπή, με τα δεδομένα να είναι ρευστά και ν’ αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη.

Πάντως, η διοίκηση από την πλευρά της αναφέρει ότι δεν βιάζεται και δεν μπορεί να οριστικοποιήσει τίποτε, προτού ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όταν αποφασιστεί αν θα γίνει η επανεκκίνηση, θα ακολουθήσουν άμεσα οι κινήσεις που πρέπει, και που θα έχουν ουσιαστικό χαρακτήρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.