Μετάλλια για ΟΕΑΝΑΒ και ΝΟΒΑ στην Καστοριά

Οι μεταλλιούχοι του ΝΟΒΑ στη Β' φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας στην Καστοριά
Τα αποτελέσματα της Β’ φάσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με πολυνίκη και τελικό πρωταθλητή για το 2022 τον ΝΟ Ιωαννίνων έπεσε η αυλαία του 88ου πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας στη λίμνη της Καστοριάς.

Οι Γιαννιώτες κατάφεραν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή που είχαν πάρει και πέρυσι κατακτώντας στη Β’ φάση του 88ου πανελληνίου πρωταθλήματος της Καστοριάς τέσσερα χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο και σε συνδυασμό με τα επτά χρυσά που είχαν κερδίσει στην Α’ φάση ξεπέρασαν τον ΟΕΑΝΑΒ και βρέθηκαν στην κορυφή του πίνακα των μεταλλίων. Συγκεκριμένα ο ΟΕΑΝΑΒ είχε οκτώ έναντι 11 χρυσών, 4 αργυρών και 6 χάλκινων του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Με δύο χρυσά , έξι αργυρά και 3 χάλκινα ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του ο ΝΟΒΑ.

Οι 11 τελικοί της Καστοριάς ήταν άκρως ανταγωνιστικοί με τους 4 απ αυτούς να καταλήγουν στα πληρώματα του ΝΟΙ, οι δυο κατέληξαν στον ΝΟΒΑ ενώ από ένα χρυσό κατέκτησαν οι ΝΟΘ, ΙΟΘ, ΝΟ Μαυροχωρίου, ΝΟΚ και ΠΝΟΙ.

Στη Β’ φάση που διεξήχθη λοιπόν στην Καστοριά ο ΝΟΒΑ κατέκτησε δύο χρυσά και ένα αργυρό. Το χρυσό πήραν οι Τσοκανάκη, Γκέκα, Ταχτατζή και Μεντεκίδη στην Τετράκωπο άνευ, ενώ το ίδιο πέτυχε και στους Παίδες με τους Κων/δη, Καρρόπουλος, Κουτσελίνη Μπάρδα. Αργυρό κατέκτησαν οι Σκιαθίτη, Νιζάμη, Ταχτατζή και Παπαρρίζου στο Τετραπλό Σκιφ.

Ένα χάλκινο πήρε από την άλλη ο ΟΕΑΝΑΒ, με τους Μελαχροινάκη, Διαμαντάκο, Μαρούσο και Πατσιούρη να πετυχαίνουν τη διάκριση στην Τετράκωπο άνευ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.