Μετάλλια για τον Σύλλογο «Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου» στη Λαμία

Το περασμένο Σάββατο 13 Απριλίου ο Σύλλογος «Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου» έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα Καράτε Open Series, στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας. Ο σύλλογος συμμετείχε με 3 αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν με νικηφόρους αγώνες να φτάσουν στον τελικό των κατηγοριών τους κατακτώντας 3 αργυρά μετάλλια (2η θέση).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), μετρούσε περίπου 850 συμμετοχές και συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν: η Γιαννούχου Αικατερίνη στο κούμιτε κορασίδων 9 ετών -30 κιλά, ο Καρακυρίτσης Νικόλαος στο κούμιτε παίδων (όλα τα κιλά) και η Ναούμ Δέσποινα στο κούμιτε κορασίδων +30 κιλά.

Η σκληρή προπόνηση των αθλητών με την πρωταθλήτρια Φιλιπόνη Μαρία απέδωσε καρπούς στοχεύοντας τους τελικούς των κατηγοριών. Οι αθλητές αγωνίστηκαν με θάρρος και μαχητικότητα δείχνοντας ότι το αγωνιστικό τους επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό και ανταγωνιστικό σε σχέση με αθλητές άλλων συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Η προπονήτρια Φιλιπόνη Μαρία ήταν στο πλευρό των αθλητών σε όλη τη διάρκεια των αγώνων συμβουλεύοντας και στηρίζοντάς τους. Παρών στους αγώνες ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου και Ταμίας της ΕΛΟΚ, Αθανάσιος Καραπλιάγγος, δίνοντας τη δική του στήριξη στους αθλητές.

Ο επόμενος στόχος των «Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου» είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε που θα γίνει στις 18-19 Μαΐου στην Αθήνα.

Το Δ.Σ του συλλόγου και η προπονήτρια θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για άλλη μία φορά τους γονείς των αθλητών για την παρουσία τους στο πρωτάθλημα και τη στήριξή τους στο σύλλογο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.