Μετάλλια για Βολιώτες αθλητές στο Πανελλήνιο Κωπηλασίας

Με οκτώ διαφορετικά σωματεία να ανεβάζουν αθλητές κι αθλήτριές τους στο πρώτο σκαλί του βάθρου και να κατακτούν χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας έτσι τον έντονο συναγωνισμό ολοκληρώθηκαν οι 11 τελικοί της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με τις βολιώτικες αποστολές να επιστρέφουν στη βάση τους με… γεμάτες βαλίτσες!

Παρά τους σχεδόν θυελλώδεις ανέμους που επικρατούσαν στην περιοχή από τις 8 το πρωί και μετά κι ενώ το πρόγραμμα ξεκίνησε μισή ώρα νωρίτερα (στις 7πμ) οι νεαροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες έδωσαν μεγάλες «μάχες» μέχρι την γραμμή του τερματισμού για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Με το χρυσό μετάλλιο επιβραβεύτηκε η προσπάθεια των Άγγελου Καμήτα και Παναγιώτη Αδάμ του ΟΕΑΝΑΒ στο διπλό σκιφ Παίδων, με χρόνο 7.01.00, ενώ στην τετράκοπο άνευ Παίδων το σχήμα των Βασιλλούδη-Κωνσταντινίδη-Καραρρήγα-Δαλίδη του ΟΕΑΝΑΒ κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση, με χρόνο 6.48.50.

Στην ίδια κατηγορία το σχήμα του ΝΟΒΑ (Κουτσελίνης-Σκραπάρης-Τζούνης-Γιολδάσης) με  χρόνο 6.54.78 κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στο σκιφ Κορασίδων η Σοφία Δαλίδου του ΟΕΑΝΑΒ κατέκτησε το χάλκινο Μετάλλιο με χρόνο 8.07.57.

Οριακά στην οκτάκοπο Παίδων η ομάδα του ΟΕΑΝΑΒ (Πολύζος-Παπαδόπουλος, Σαρρηγιάννης-Λύκας-Διαμαντάκος-Σφυρής-Μαξούρης-Μελαχροινάκης-Σιδηροπούλου) δεν μπόρεσε να κατακτήσει μετάλλιο, καθώς κατέλαβε την τέταρτη θέση με χρόνο 7.15.16.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.