Μετάλλια και ευχές για λιγότερα προβλήματα στις πισίνες από τον ΟΕΑΝΑΒ!

Μετά τη συμμετοχή στο 6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού

Με μία ενδιαφέρουσα ευχή κλείνει την ανακοίνωσή του ο ΟΕΑΝΑΒ για τις επιτυχίες που σημείωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης στην Αθήνα και στο 6ο Τρόπαιο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αφού αναφέρει ότι εύχεται λιγότερα προβλήματα στις πισίνες!

«Οι έφοροι και το ΔΣ του ΟΕΑ-ΝΑΒ συγχαίρουν τους αθλητές, αθλήτριες  και τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Κ. Χατζηγεωργίου και Κ. Ιωάννου και εύχονται λιγότερα προβλήματα στις πισίνες, υγεία και νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες για την συνέχεια» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν η αναφορά για λιγότερα προβλήματα στις πισίνες παραπέμπει στο προσωρινό λουκέτο του κολυμβητηρίου του ΕΑΚ Βόλου λόγω βλάβης, όπως ανέφερε ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, όπως μπορεί να υποθέσει κανείς.

Όσον αφορά το 6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού, εκεί η ομάδα του ΟΕΑ-ΝΑΒ κατέκτησε τρία αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια και κατατάξεις στις βαθμολογούμενες θέσεις, γεγονός που όπως αναφέρει την κατέταξε  στην 2η θέση της βαθμολογίας στην πιο μικρή κατηγορία Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β’.

«Αρκετοί αθλητές βρέθηκαν στις τελικές 8-άδες των αγωνισμάτων τους, ενώ σχεδόν όλοι βελτίωσαν εντυπωσιακά τις επιδόσεις τους» σημειώνει ο σύλλογος.

Μετάλλια κατέκτησαν οι:

-Ευαγγελία Καραΐσκου: Δύο ασημένια μετάλλια στα 50μ-200μ πρόσθιο και ένα χάλκινο στα 100μ πρόσθιο.

-Ιουλία Νιζάμη: Ένα ασημένιο μετάλλιο στα 100μ ελεύθερο.

-Πηνελόπη Προβίδα: Ένα χάλκινο μετάλλιο στα  50μ ελεύθερο.

Την ομάδα συνόδευαν ο προπονητής της αγωνιστικής Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, οι έφοροι κκ. Νικόλας Ασήμος και Χάρης Κόκκαλης καθώς και αρκετοί γονείς .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.