Μετάλλια σε Ελατοχώρι και Καϊμακτσαλάν για τον ΕΟΣ Βόλου

Η αποστολή του ΕΟΣ Βόλου στο Ελατοχώρι

Πολύ καλή εμφάνιση σε δύο χιονοδρομικά κέντρα και τρία χιονοδρομικά αθλήματα έκαναν οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019. Συνολικός απολογισμός μεταλλίων δύο ασημένια και ένα χάλκινο.

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν πραγματοποιήθηκε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τη μία μέρα και Κύπελλο Ελλάδος την άλλη στα αθλήματα της Χιονοσανίδας και του Ελεύθερου σκι, με τα αγωνίσματα του border cross και ski cross αντίστοιχα. Ο αθλητής του συλλόγου Ζαρκάδας Αναστάσιος κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στη Χιονοσανίδα, ένα στο Κύπελλο Ελλάδος και ένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Παράλληλα, επειδή ο αγώνας ήταν και διεθνής με αθλητές από άλλες τέσσερις χώρες, κατέλαβε μια 7η και μια 8η θέση στην κατάταξη του διεθνή αγώνα.  Στο Ελεύθερο σκι είχαμε μια 4η θέση από τον Δημητρώφ Απόστολο και μια 6η θέση από τον Τζίμα Νικήτα στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, λαμβάνοντας 6η και 10η θέση αντίστοιχα  στον διεθνή.

Επίσης στο Ελατοχώρι πραγματοποιήθηκε Κύπελλο Ελλάδος παμπαίδων και παγκορασίδων Αλπικού σκι. Ο ΕΟΣ Βόλου ταξίδεψε με οκτώ αθλητές και αθλήτριες. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και την Κυριακή το αγώνισμα του compi, με τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου να καταλαμβάνουν τις παρακάτω θέσεις:

Παγκορασίδες-γιγαντιαία τεχνική κατάβαση:

10η Γκοντουρά Μαρίνα, 15η Τσαντού Χριστίνα, 20η Σκιαθίτη Στυλιανή και 43η Βαλιάντζα Φάνη

Παμπαίδες-γιγαντιαία τεχνική κατάβαση:

5ος Παπαδιότης Ορέστης, 10ος Καύκας Αλέξανδρος και Κάϊρας Χρήστος δεν τερμάτισε

Παγκορασίδες-combi:

Γκοντουρά Μαρίνα 6η, Σκιαθίτη Στυλιανή 15η, Τσαντού Χριστίνα 27η, Βαλιάντζα Φανη 39η

Παμπαίδες-combi:

3ος Καύκας Αλέξανδρος, 35ος Κάϊρας Χρήστος

Το Δ.Σ. και η Τεχνική Επιτροπή Χιονοδρομίας του ΕΟΣ Βόλου συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους και που συνεχίζουν να κρατάνε ψηλά την πορεία του ΕΟΣ Βόλου από το 1930.

Με δύο ασημένια επέστρεψε από το Καϊμακτσαλάν ο Αναστάσιος Ζαρκάδας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.