Μετάλλια στη Σόφια για τον Νικομάχο, στο Πανευρωπαϊκό η Μ. Ζαχαράκη

Σε διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα Τάε-Κβον-Ντο στη Σόφια βρέθηκε ο Βολιώτικος σύλλογος Νικόμαχος στις 28-29 Σεπτεμβρίου. Τα εν λόγω πρωταθλήματα έχουν χαρακτήρα προετοιμασίας και αγωνίζονται όσοι θέλουν δηλώνοντας απλώς συμμετοχή. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 350 αθλητές από διάφορες Βαλκανικές χώρες και ο συναγωνισμός ήταν αρκετά μεγάλος. Από τον Νικόμαχο Βόλου συμμετείχαν 10 αθλητές και ο απολογισμός ήταν 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κρητικού Ελένη στις κατηγορίες Κορασίδων, όπου αγωνίστηκε, και έδειξε ότι αρχίζει να πιστεύει στον εαυτό της και ότι έχει δυνατότητες για περισσότερες διακρίσεις. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Λιάκου Φωτεινή και χάλκινα οι Φραδέλος Χρήστος, Σκεπετάρης Χρήστος και Ευσταθίου Ελένη. Οι υπόλοιποι αθλητές Τόρης Ευάγγελος, Καζάκης Άγγελος, Καζάκης Αλεξανδρος, Ζηργάνου Ελένη, αν και δεν κατάφεραν να διακριθούν, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Επίσης να σημειωθεί ότι αναχώρησε στις 2 Οκτωβρίου η αθλήτρια του συλλόγου Ζαχαράκη Μαριτίνα με την Εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Έφηβων Νεανίδων, που γίνεται στην Ισπανία από 4 έως 6 Οκτωβρίου, με την ευχή όλων για καλές εμφανίσεις και διακρίσεις.

Το Δ.Σ. εκφράζει τη διαρκή στήριξή του στις προσπάθειες όλων στο σύλλογο και εύχεται επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι εγγραφές στα προπονητήρια του συλλόγου συνεχίζονται κανονικά και υπάρχουν προσφορές για τα νέα μέλη και χαμηλές συνδρομές. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν προπονήσεων γνωριμίας για όλους και προσφέρεται δωρεάν η φόρμα προπόνησης.

Για περαιτέρω πληροφορίες επί της Ελ. Βενιζέλου 112 (Ιωλκού) στο 2421048482 και στη Φιλελλήνων 14 με 28ης Οκτωβρίου στο 2421038770 καθώς και όλη μέρα στα τηλ. 6977432575, 6946589895, 6977526421.

Η Μαριτίνα Ζαχαράκη

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.