Μετάλλια στο Πανελλήνιο Kick Boxing για τον Α.Σ. Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασία

Με μετάλλια και εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές του Α.Σ. Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασία από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing του κλάδου άθλησης Body Contact που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing, από τις 14 έως 17 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Τα δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο βολιώτικος σύλλογος συμμετείχε με τρεις αθλητές και μια αθλήτρια και κατέκτησε συνολικά έξι μετάλλια.

Συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια και 1ες θέσεις κατέκτησαν οι:

Tσιάνος Γιώργος στο kumite Εφήβων

Καποδίστριας Κωνσταντίνος στo kata παίδων

Αργυρά μετάλλια-2ες θέσεις

Παπαδόπουλος Ευάγγελος στο kumite Νέων Ανδρών

Καποδίστρια Φιλιππία στο kumite και στα κατα  κορασίδων

Καποδίστριας Κωνσταντίνος στο kumite παίδων

Αν και μικρή η συμμετοχή και η εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing στους κλάδους άθλησης Body Contact και αγωνιστικής αυτόαμυνας, ήταν όμως αξιόλογη, δυναμική και ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Το πανελλήνιο πρωταθλημα του Kick Boxing ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση με άριστη οργάνωση και προετοιμασία, πάρα τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών, χάριν της μεγάλης προσπάθειας της διοίκησης και ιδιαίτερα του προέδρου και αντιπροέδρου Μιχάλη Τριαντάφυλλου και Αντώνη Μαυρομάτη και των συνεργατών του.

Πολύτιμη η βοήθεια των Sensei Μιχάλη Διγαλάκη, Μιχάλη Αγοραστάκη, Ποζαπαλίδη Ηρακλή, Ταμουρίδη Χρήστου, Ανδρεανίδου Μπέλλα, Φρονιμάκη Μιχάλη κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και του sensei Κρίσιλα Ιωάννη, αλλά και της γραμματείας των αγώνων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αλλά και ο πρόεδρος του Κλάδου άθλησης Body Contact Shihan Γιώργος Κοσμίδης, εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai, ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών που ταξίδεψαν στην Κρήτη και συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΟΚ και τους συγχαίρει για τις επιτυχίες τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.